ל-OnePlus 12 יש סוללה גדולה יותר מכל הטלפונים

גודל הסוללה, מהירויות הטעינה ועמידות המים נחשפו

ה- OnePlus 12 נחשף במלואו מחר (5 בדצמבר), אבל במסעו המתמשך לחשוף הכל על הטלפון לפני ההשקה, OnePlus הכריזה על קיבולת הסוללה, וב-5,400mAh היא גדולה יותר אפילו מהסוללות כמו הסמסונג . Galaxy S23 Ultra וה- iPhone 15 Pro Max .

מפרט זה שותף לחשבון OnePlus הרשמי ב-Weibo (אתר מדיה חברתית סיני), ולצורך התייחסות ל-Galaxy S23 Ultra יש סוללה של 5,000mAh, בעוד של-iPhone 15 Pro Max יש סוללה של 4,441mAh. גם לאף אחד מהטלפונים הטובים האחרים יש סוללה כל כך גדולה, והדלפות מצביעות על כך שגם ה- Samsung Galaxy S24 Ultra יהיו קטנים יותר.

אז זה יכול להיות ניצחון גדול עבור OnePlus, במיוחד אם הגודל הגדול הזה מתורגם לחיי סוללה ארוכים. החברה גם חשפה שה-OnePlus 12 ייטען ב-100W, ושהוא יכלול טעינה אלחוטית של 50W, כך שגם הוא אמור להתמלא במהירות.

עמידות מים מדאיגה

מפרט אחד קצת פחות מרשים, עם זאת, הוא עמידות המים, מכיוון ש-OnePlus חשפה את הסמכת הספורט IP65 של הטלפון . זה נותן לו עמידות חזקה בפני אבק ופירושו שהוא יכול לעמוד בסילוני מים בלחץ נמוך, אבל זה פחות עמידות למים ממה שיש לרוב הטלפונים המובילים. ובכל זאת, מדובר בשדרוג ל- OnePlus 11 מדורג IP64 .

מעבר לכך, מנהל OnePlus אפילו הראה כעת תמונות של ה-OnePlus 12, אותן תוכלו לראות למטה.

כל זה פורסם ב-Weibo, וזה בעקבות פוסטים קודמים שחשפו את מפרט המצלמה (ראשי 48MP, 48MP אולטרה רחב וטלפוטו של 64MP עם זום אופטי פי 3), ערכת השבבים (Snapdragon 8 Gen 3 ), זיכרון ה-RAM. (עד 24GB), האחסון (עד 1TB), ובהירות המסך (עד 4,500 ניטים).

ה-OnePlus 12 בשני צבעים שונים

(קרדיט תמונה: OnePlus)

מעבר לכך, הדלפות מילאו את רוב הפערים האחרים, כולל כמה תמונות שדלפו לאחרונה מ- Technology Meow ב-Weibo (דרך GSMArena ) המציגות תצוגה בגודל 6.82 אינץ'.

אז כנראה שלא יישאר הרבה מה לחשוף ב-5 בדצמבר, אבל אם תרצו להתכוונן בכל זאת, האירוע יתחיל בשעה 01:30 ET / 6:30 AM GMT / 17:30 AEDT, או 22:30 PT ב-4 בדצמבר. הזמן הלא חברותי נובע מכך שהשקה זו מיועדת רק לסין, כאשר ההשקה העולמית צפויה בינואר.

אולי יעניין אותך גם

  • Samsung Galaxy S24 כל מה שאנחנו יודעים קרא עוד »
  • אייפון SE 4: חדשות וכל מה שצריך לדעת באמת קרא עוד »
  • מדריך איך להשתמש בצ'ק אין ב-iOS 17 קרא עוד »
  • קבצים ותמונות בטלפון נאבדו? תכונה חדשה תציל אותך קרא עוד »
להראות יותר
Back to top button

זוהה חוסם מודעות

אנא שקול לתמוך בנו על ידי השבתת חוסם המודעות שלך