ה-OnePlus 12 הוצג רשמית בתמונות ובסרטון

גם מפרטים ותאריך השקה חדש שותפו

ל-OnePlus יש היסטוריה של הצגת הטלפונים שלה לקראת ההשקה הרשמית, ולכן אין זה מפתיע ששבוע לפני אירוע ההכרזה המלא החברה פרסמה תמונות רבות של ה- OnePlus 12 , ואפילו סרטון.

התמונות משותף למספר פוסטים של Weibo (דרך Android Authority ), התמונות מציגות עיצוב שדומה מאוד ל- OnePlus 11 , ודומה מאוד למה שראינו בתמונות שדלפו קודם לכן.

אתה יכול לראות בלוק מצלמה עגול גדול במארז האחורי של שלוש עדשות, בעוד שגב הטלפון מצופה זכוכית. ה-OnePlus 12 יהיה זמין בירוק, לבן או שחור, משהו שכבר ידענו לאחר ש-OnePlus אישרה את הצבעים של OnePlus 12 .

אנחנו לא יכולים לראות את החלק הקדמי של הטלפון, אבל מה שאנחנו יכולים לראות חושף שני הבדלים עיקריים מה-OnePlus 11. ראשית, בלוק המצלמה מתאים לצבע האחורי, בעוד שב-OnePlus 11 האלמנט העגול שמכיל את העדשות הוא שחור , ללא קשר לצבע הגוף.

השינוי הנוסף הוא שמחוון ההתראה הוזז מהקצה הימני לשמאל. זאת על מנת שניתן יהיה למקם את האנטנה היכן שהיה פעם מחוון ההתראה, שכן OnePlus קבעה שזהו המיקום האופטימלי עבורה בעת משחק, בטענה שהיא מאפשרת הפחתה של 15% בהשהיה.

החברה מציינת גם כמה מפרטים, כולל מצלמת טלפוטו 3x זום, ערכת שבבים Snapdragon 8 Gen 3 מובילה, עד 24GB של זיכרון RAM ועד 1TB של אחסון. אתה יכול לראות מקרוב את המצלמות בסרטון למטה, ששותף במקור ב-Weibo אך הועלה ליוטיוב על ידי @HadleeSimons.

השקה ב-5 בדצמבר

באשר לשאר המפרט, ומבט בחזית ה-OnePlus 12, ייתכן שתצטרכו לחכות להכרזה המלאה, שהחברה חשפה שנקבעה ל-5 בדצמבר בשעה 14:30 בסין. כלומר 01:30 ET / 6:30 AM GMT / 17:30 AEDT ב-5 בדצמבר, או 22:30 PT ב-4 בדצמבר.

מעניין שהחברה הציעה בעבר – עד כמה שניתן להבין מגרסה מתורגמת של העמוד בכל מקרה – שה- OnePlus 12 ייחשף ב-4 בדצמבר , כך שזה יום אחד לאחר מכן. נראה שהאירוע ב-4 בדצמבר – חוגג 10 שנים ל-OnePlus – עשוי עדיין להתרחש, כך שלא ברור מה אם משהו יוכרז שם.

בכל מקרה, חשיפת ה-OnePlus 12 הזו היא כנראה רק עבור סין בהתחלה, כאשר ההשקה העולמית צפויה להתרחש בנפרד בתחילת השנה הבאה. אז כנראה שיש עוד יותר מחודש לחכות לפני שתוכלו לקנות את המתמודד הטוב ביותר לטלפון הזה .

אולי יעניין אותך גם

  • Samsung Galaxy Z Flip 6: מה שאנחנו רוצים לראות קרא עוד »
  • ל-OnePlus 12 יש סוללה גדולה יותר מכל הטלפונים קרא עוד »
  • Samsung Galaxy S24 כל מה שאנחנו יודעים קרא עוד »
  • אייפון SE 4: חדשות וכל מה שצריך לדעת באמת קרא עוד »
להראות יותר
Back to top button

זוהה חוסם מודעות

אנא שקול לתמוך בנו על ידי השבתת חוסם המודעות שלך