איך למחוק את חשבון TikTok שלך

אמור 'להתראות' לטיקטוק לנצח

TikTok הוא ביתם של הטרנדים, האתגרים וההתמכרות האחרונים. עם דף For You המותאם אישית וסרטונים מצחיקים המופיעים כשאתה גלילה אוטומטית או מחליקה למעלה, האפליקציה מקשה על ביטול הטלפונים הניידים והטאבלטים שלך .

אתה יכול להשבית את חשבונך או לנהל את זמן המסך שלך כאשר הסחות הדעת הופכות מוגזמות. פתרון קבוע הוא מחיקת חשבונך, ויש לך 30 יום לשנות את דעתך. כאשר החלון הזה נסגר, החשבון שלך נעלם לנצח. אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות, הנה איך.

מה קורה כשאתה מוחק את חשבון TikTok שלך?

כאשר אתה מוחק את חשבון TikTok שלך, אתה מוחק כל סרטון שהעלית, כולל טיוטות. TikTok משבית את חשבונך למשך 30 יום כדי שתוכל לאחזר אותו אם תשנה את דעתך. בתוך תקופה זו, החשבון שלך אינו גלוי לכל אחד באפליקציה. אתה תפעיל אותו מחדש כשתתחבר עם הדוא"ל והסיסמה שלך.

ייתכן שתרצה לבקש ולהוריד את הנתונים שלך לפני מחיקת החשבון. אין דרך לשחזר את זה אחר כך. הנתונים כוללים את המידע הבא:

  • פרופיל : שם המשתמש שלך, תמונת תצוגה, ביוגרפיה, כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.
  • פעילות : היסטוריות של הסרטונים, ההערות, הלייקים, הצ'אטים, הרכישות והמועדפים שלך.
  • הגדרות אפליקציה : הגדרות הפרטיות, ההתראות והשפה שלך.

ל-TikTok לוקח כמה ימים לעבד את בקשתך, ולאחר מכן תוכל להוריד את הנתונים שלך בפורמטים של קובץ TXT או JavaScript Object Notation (JSON). קובצי TXT מופיעים כטקסטים פשוטים שניתן לקרוא. קובצי JSON מופיעים כקודים או כנתונים מובנים שהמכשירים יכולים לפרש. זוהי האפשרות הטובה ביותר להעברת הנתונים שלך בין יישומי אינטרנט. אתה יכול לפתוח את שני הפורמטים עם Google Docs ואפליקציות מעבד תמלילים חלופיות .

נתוני ה-TikTok שלך אינם כוללים סרטונים שהועלו. אתה תוריד אותם בנפרד מהפרופיל שלך. זו ההזדמנות שלך לסקור ולמחוק סרטונים שאתה לא צריך. בנוסף, אינך יכול להשתמש בנתונים כדי לשחזר את חשבונך לאחר מחיקתו לצמיתות.

אם יש לך בקשה ממתינה לבדיקה ומחיקת חשבונך, הבקשה אינה מושפעת. כשתפעיל מחדש את חשבונך, תראה את הבקשה הממתינה. עם זאת, עליך להוריד את הנתונים שלך בתוך ארבעה ימים. אחרת, התוקף יפוג, ואתה חייב להגיש בקשה נוספת.

כיצד להוריד את נתוני ה-TikTok שלך

השתמש בשיטות הבאות כדי להוריד את נתוני ה-TikTok שלך לפני מחיקת חשבונך לצמיתות.

הורד את נתוני ה-TikTok שלך באפליקציה לנייד

  1. פתח את TikTok.
  2. הקש על הפרופיל בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
  3. הקש על סמל התפריט בפינה השמאלית העליונה.
  4. בחר הגדרות ופרטיות .
  5. עבור אל חשבון > הורד את הנתונים שלך .
  6. בחר פורמט קובץ.
  7. לחץ על בקש נתונים . TikTok מתחיל לעבד את הבקשה שלך.
  8. לחץ על הכרטיסייה הורד נתונים .
  9. הבקשה שלך נשארת בהמתנה עד ש-TikTok מסיים לעבד אותה.
  10. כאשר הנתונים שלך מוכנים להורדה, אתה מקבל התראה בתפריט הודעות המערכת של האפליקציה.
  11. נווט אל הכרטיסייה הורדת נתונים . לאחר מכן לחץ על הורד לצד הנתונים המבוקשים כדי לשמור אותם במכשיר שלך.

הורד את נתוני ה-TikTok שלך מדפדפן מחשב

  1. פתח את הדפדפן המועדף עליך.
  2. עבור אל tiktok.com והיכנס לחשבון שלך.
  3. העבר את סמל העכבר מעל סמל הפרופיל שלך . לאחר מכן לחץ על הגדרות .
    תפריט פרופיל TikTok בגוגל כרום
  4. תחת פרטיות , לחץ על הורד את הנתונים שלך .
    תפריט הגדרות TikTok בגוגל כרום
  5. בחר פורמט קובץ.
  6. לחץ על בקש נתונים . TikTok מתחיל לעבד את הבקשה שלך.
  7. לחץ על הכרטיסייה הורד נתונים .
  8. הבקשה שלך נשארת בהמתנה עד ש-TikTok מסיים לעבד אותה.
    הורד את דף הנתונים של TikTok ב-Google Chrome
  9. אפליקציית האינטרנט אינה שולחת התראה כאשר הנתונים שלך מוכנים להורדה. לכן, בדוק את הסטטוס לעתים קרובות.
  10. נווט אל הכרטיסייה הורדת נתונים . לאחר מכן לחץ על הורד לצד הנתונים המבוקשים כדי לשמור אותם במכשיר שלך.

כיצד למחוק את חשבון TikTok שלך

לאחר הורדת נתוני ה-TikTok שלך, הגיע הזמן למחוק את חשבונך. אתה יכול לעשות זאת מהמכשיר הנייד או המחשב הנייד שלך. השתמש בשלבים הבאים כדי להתחיל.

מחק את חשבון TikTok שלך באפליקציה לנייד

    1. פתח את TikTok.
    2. הקש על פרופיל בפינה השמאלית התחתונה של המסך.
    3. הקש על סמל התפריט בפינה השמאלית העליונה, ולאחר מכן בחר הגדרות ופרטיות .
    4. עבור אל חשבון > בטל או מחק את החשבון שלך .
    5. הקש על מחק חשבון לצמיתות .
    6. בחר סיבה מדוע אתה רוצה לעזוב את האפליקציה. לאחר מכן לחץ על המשך . שלב זה אינו הכרחי, ואתה יכול לדלג עליו.
    7. TikTok מבקש ממך להוריד את הנתונים שלך. אם הגשת בקשה, הקש על בדוק בקשה כדי לראות את ההתקדמות.
    8. אם הורדת את הנתונים שלך או לא צריך, הקש על תיבת הסימון . לאחר מכן הקש על המשך .
    9. TikTok מראה לך את ההשלכות של מחיקת החשבון שלך. הקש על המשך .
    10. TikTok מבקש ממך להיכנס לחשבון שלך לאימות.
    11. לאחר אימות חשבונך, הקש על מחק חשבון .
    12. תופיע כרטיסיית אישור. לחץ על מחק . TikTok מנתקת אותך אוטומטית מחשבונך.
    13. כדי להפעיל מחדש את החשבון, עבור ללשונית הפרופיל ובחר את החשבון שלך.
    14. אם החשבון שלך לא נשמר באפליקציה, הקש על הוסף חשבון קיים ובחר שיטת התחברות.
    15. לאחר הכניסה, הקש על הפעל מחדש כדי לשחזר את חשבונך.

אולי יעניין אותך גם

  • איך לפתוח את טלגרם עם VPN קרא עוד »
  • תוסף ExpressVPN Chrome: מה זה ואיך להתקין בדפדפן קרא עוד »
  • מה זה DD-WRT? כל מה שאתה צריך לדעת קרא עוד »
  • איך לנקות את מטמון ה-DNS שלך תוך 5 דקות קרא עוד »
להראות יותר
Back to top button

זוהה חוסם מודעות

אנא שקול לתמוך בנו על ידי השבתת חוסם המודעות שלך